Amica EDUCA vam nudi:

 

 

  

U našem društvu vrijedi mišljenje da se svaki čovjek mora samostalno nositi sa svojim problemima i različitim životnim situacijama, da uvijek treba znati što i kako učiniti. Kada smo tužni, uplašeni, depresivni, bijesni povlačimo se u sebe i taj osjećaj ne dijelimo ni sa kim. Čak i ako razgovaramo o tome, često se sve svodi na prebacivanje krivnje na drugoga u cilju razrješenja ličnog problema.

Na sreću, postoje profesije koje se bave radom sa ljudima u smislu edukacije, unapređenja kompetencija, ili psiho-socio-pedagoške pomoći i koje polaze od toga da ne možemo brinuti o drugima ukoliko ne brinemo o sebi.
Centar za edukaciju i humani razvoj ''Amica EDUCA'' je mjesto u kojem možete pronaći podršku za vaš lični i profesionalni život, steći nova znanja i kompetencije u psiho-socijalnom i pedagoškom radu, osvijestiti vlastite emocije i granice, prevenirati stres, preraditi traumatske doživljaje, razviti kreativnost i komunikacijske vještine... Ukratko – uključivanjem u programe i aktivnosti koje realizuje Amica EDUCA, proširiti ćete sopstvene vidike i poboljšati kvalitet življenja.

FaLang translation system by Faboba

Porodično savjetovalište
035 251 666

art-terapija1.jpg

Kontakt

How many eyes has a typical person?
Email:
Subjekt:
Komentar:

Amica - Educa.com.ba, © Copyright 2006 | Design and Developing by LEFTOR d.o.o